Paieška
Darbo laikas
I-V 8:00-20:00 | VI 9:00-15:00 | VII Nedirbame
Mūsų centrai Klaipėdoje:
Dragūnų g. 2, Naujoji Uosto g. 9Žemėlapis >>
0
(+370 46) 433 403 Internetu
Privatumo politika

UAB Northway medicinos centrai (toliau –„Bendrovė“, arba „mes“), įsipareigoja užtikrinti svetainės lankytojų (toliau – „Lankytojai“) asmeninės informacijos saugumą ir teisių apsaugą Jums naudojantis mūsų interneto svetaine https://klaipeda.nmc.lt/ (toliau – „Svetainė“) ir joje esančiu turiniu.

Lankantis Svetainėje, Bendrovė arba Bendrovės paskirti paslaugų teikėjai pasitelkia įvairias technologijas duomenų išsaugojimui tam, kad Lankytojų naudojimasis Svetaine būtų patogesnis ir saugesnis, o siūlomos paslaugos būtų aktualesnės ir labiau pritaikytos Lankytojų poreikiui.

Ši slapukų politika sukurta tam, kad Lankytojai sužinotų daugiau informacijos apie tinklalapyje naudojamas technologijas ir kaip Bendrovė jas naudoja.

1. BENDRA INFORMACIJA APIE SLAPUKUS

Svetainėje mes naudojame slapukus (angl. cookies). Jie leidžia Jūsų poreikiams pritaikyti Svetainės veikimą, pasiūlyti Jums aktualesnes paslaugas ar informaciją, taip pat palengvina naršymą ir naudojimąsi mūsų Svetaine.

Slapukai – kas tai?

Slapukai yra nedideli tekstiniai failai (užimantys iki kelių KB), kuriuos Jūsų interneto naršyklė apsilankant mūsų Svetainėje – su Jūsų išankstiniu sutikimu, o teisės aktų leidžiamais atvejais – ir automatiškai, patalpina Jūsų kompiuteryje, planšetėje arba kitame išmaniajame įrenginyje. Jie leidžia Svetainei išsaugoti tokius duomenis, kaip:

– prisijungimo duomenys (prisijungiančio įrenginio IP adresas, prisijungimo laikas, miestas, iš kurio jungiamasi);

– naršyklės tipas;

– demografiniai duomenys (amžiaus grupė, lytis);

– duomenys apie tai, kaip Jūs naršote Svetainėje (kuriose sekcijose lankotės, kokiomis prekėmis domitės).

Tikslai, kuriais naudojame slapukus

Slapukais siekiame:

– užtikrinti efektyvų ir saugų Svetainės veikimą; mes naudojame slapukus palaikant mūsų saugumo funkcijas, kurios padeda aptikti ir nustatyti netinkamo elgesio atvejus mūsų Svetainėje;

– gerinti Svetainės veikimą; stebėdami slapukų naudojimą, galime gerinti Svetainės ir elektroninių paslaugų veikimą, plėtoti esamas paslaugas, tobulinti funkcionalumą; analizuoti veikimą, kai Jūs apsilankote mūsų Svetainėje iš kitų svetainių, kitų įrenginių ar prietaisų;

– atpažinti sugrįžtančius Svetainės Lankytojus; jie padeda parodyti tinkamą informaciją Lankytojams; tai taip pat padeda išvengti pakartotinės registracijos ir anketų pildymo nuolatiniams Lankytojams;

– analizuoti Jūsų įpročius, kad Svetainės veikimas būtų patogus, efektyvus ir atitiktų Jūsų poreikius bei lūkesčius, pavyzdžiui, užtikrinant, kad Jūs nesunkiai rastumėte viską, ko ieškote;

– išmatuoti į mūsų Svetainę siunčiamos informacijos ir duomenų srautus; mes naudojame slapukus statistinių duomenų apie Svetainėje apsilankiusių vartotojų skaičių ir naudojimąsi elektroninėmis paslaugomis kaupimui;

– tikslinei rinkodarai, reklamai; naudodami slapukus mes galime rinkti informaciją tam, kad teiktume tam tikrai naršyklei skirtą reklamą ar turinį, sukuriant skirtingas tikslines grupes; mes galime naudoti slapukus tam, kad parodytume tinkamą reklamą tiek mūsų Svetainėje, tiek ir už jos ribų.

2. SVETAINĖJE NAUDOJAMI SLAPUKAI

Kiekvieną kartą Jums apsilankius mūsų Svetainėje, gali būti sukurti ilgalaikiai slapukai, kurie lieka Jūsų kompiuteryje po Jūsų išsiregistravimo ir bus panaudoti Jums vėl apsilankius mūsų Svetainėje; jie galioja ir nėra ištrinami Jums baigus naršyti Svetainėje, ir/arba trumpalaikiai(seanso) tipo slapukai, kurie pasibaigia ir yra ištrinami Jums baigus naršyti Svetainėje (sesijos slapukai).

Atkreipiame Jūsų dėmesį į tai, kad būtinieji slapukai yra naudojimosi Svetaine sąlyga – šie slapukai Svetainėje yra privalomi tam, kad Svetainė veiktų techniškai tvarkingai. Be Jūsų sutikimo dėl šių būtinų slapukų naudojimo mes galime atlikti techninį saugojimą arba galime naudoti Jūsų duomenis, jei: i) vienintelis Jūsų duomenų naudojimo tikslas yra perduoti informaciją elektroninių ryšių tinklu; arba ii) būtinais atvejais teikti informacinės visuomenės paslaugas, kurias Jūs užsisakote.

Nuostatos, Statistikos ir Rinkodaros slapukai gali būti naudojami tik Jūsų išankstiniu, laisva valia ir aktyviais veiksmais išreikštu sutikimu. Savo sutikimą galite išreikšti paspaudę mygtuką „Sutinku“ Svetainės puslapio apačioje iškylančioje slapukų juostoje. Jūs turite teisę pasirinkti sutikti su Nuostatų, ar (ir) Statistikos, ar (ir) Rinkodaros slapukais arba nesutikti.

Žemiau išvardijame pagrindinius Svetainėje naudojamus slapukus pagal jų rūšis, renkamus duomenis ir galiojimo laikotarpį.

2.1. Bendrovės naudojami slapukai

Būtinieji slapukai

Šie slapukai Svetainėje yra būtini tam, kad Jūs galėtumėte naršyti ir naudotis Svetainės funkcijomis, pvz., įsiminti formose įvestą informaciją seanso metu, prieiti prie apsaugotų mūsų Svetainės vietų. Be šių slapukų taptų neįmanoma teikti tam tikras Svetainės paslaugas, ji neveiktų arba veiktų ne taip sklandžiai, kaip turėtų. Šie Slapukai Jūsų galiniame įrenginyje (kompiuteryje, telefone ar kt.) įdiegiami automatiškai – nereikalaujant Jūsų išankstinio sutikimo.

Nuostatos slapukai

Naudojant šiuos slapukus Lankytojai gali išvengti nustatymų keitimų kaskart apsilankius Svetainėje. Šie slapukai padeda įsiminti Jūsų pasirinkimus ir nustatymus (pvz., kalbos ar laiko zonos). Šių slapukų pagalba Lankytojai išvengia nustatymų pasikeitimo kiekvieną kartą apsilankius Svetainėje. Nuostatos slapukai taip pat įsimena Jūsų padarytus pakeitimus, taip pat kitais atvejais, pvz., kai tinklalapyje paliekate komentarą. Nuostatos slapukai neseka jūsų veiksmų kitose svetainėse. Šie Slapukai Jūsų galiniame įrenginyje (kompiuteryje, telefone ar kt.) įdiegiami tik turint Jūsų išankstinį sutikimą.

Statistikos slapukai

Statistikos slapukai mums parodo, ar Lankytojas jau buvo lankęsis Svetainėje. Šie anoniminiai slapukai padeda mums sekti vartotojų skaičių ir jų apsilankymo periodiškumą. Šie slapukai renka informaciją apie Svetainės naudojimą ir padeda tobulinti Svetainės veikimą. Pavyzdžiui, statistikos slapukai gali parodyti, kuriuose puslapiuose lankomasi dažniausiai, padėti registruoti Svetainėje vykstančius nesklandumus ir pan. Šie Slapukai Jūsų galiniame įrenginyje (kompiuteryje, telefone ar kt.) įdiegiami tik turint Jūsų išankstinį sutikimą.

Reklaminiai, tikslinės rinkodaros slapukai

Šie slapukai mums leidžia užfiksuoti Jūsų apsilankymą mūsų Svetainėje, puslapiuose, kuriuos lankėtės prieš tai, ir nuorodas, kurias sekėte. Tada mes naudosime šią informaciją, kad reklama, kuri bus rodoma, atitiktų Jūsų interesus. Reklaminiai ir tikslinės rinkodaros slapukai mums leidžia žinoti, ar jau matėte konkrečią reklamą arba tam tikro tipo reklamą, ir kiek laiko praėjo nuo tada, kai ją matėte. Galime naudoti kito subjekto nustatytus slapukus, kad galėtume pateikti tiksliau į Jus orientuotą reklamą. Jie taip pat naudojami tam, kad tam tikras reklamas matytumėte tik tam tikrą kartų skaičių ir kad tai padėtų matuoti reklamos efektyvumą. Šie Slapukai Jūsų galiniame įrenginyje (kompiuteryje, telefone ar kt.) įdiegiami tik turint Jūsų išankstinį sutikimą.

Visa informacija apie šiuos Svetainėje naudojamus slapukus, jų paskirtį, galiojimą bei naudojamus duomenis pateikiama SLAPUKŲ NUOSTATOSE.

2.2. Trečiųjų asmenų naudojami slapukai

Trečiųjų asmenų reklaminiai slapukai – kai kurie skelbimai, kuriuos matote Svetainėje, yra pateikti kitų ūkio subjektų. Kai kurie iš šių subjektų naudoja savo pačių slapukus analizuodami, kiek žmonių matė konkretų skelbimą arba kiek žmonių matė jį daugiau negu vieną kartą. Tokius slapukus kuriančios bendrovės taiko savo parengtas politikas ir mes neturime jokios įtakos tokių slapukų kūrimui ar jų saugojimui. Mes Jums rekomenduojame atskirai pasidomėti tų bendrovių privatumo ar slapukų politika, kuri patalpinta jų interneto tinklalapiuose.

Kiti trečiųjų asmenų slapukai – kai kuriuose Svetainės puslapiuose kiti subjektai (pavyzdžiui, socialinių tinklų valdytojai) taip pat gali naudoti savo pačių anoniminius slapukus, skirtus tam, kad jų sukurtos programos ar aplikacijos būtų pritaikytos prie Jūsų poreikių.

Dėl slapukų veikimo specifikos, mūsų Svetainė neturi prieigos prie šių slapukų perduodamos informacijos, lygiai kaip ir kiti subjektai neturi prieigos prie mūsų nustatomais slapukais renkamos informacijos.

Svarbiausi trečiųjų asmenų slapukai naudojami Svetainėje:

Nuostatos slapukai:

• „Youtube“

• „Facebook“

• „LinkedIn“

Statistiniai slapukai:

• „Google Analytics“

Mes naudojame Google, Inc. teikiamą žiniatinklio analizės paslaugą „Google Analytics“. „Google Analytics“ surinkta informacija yra perduodama ir saugoma Google. Google gali perduoti „Google Analytics“ surinktą informaciją trečiosioms šalims, kai to reikalaujama pagal įstatymą arba kai tos trečiosios šalys tvarko informaciją Google vardu.

Mes Jums rekomenduojame atskirai pasidomėti Google privatumo ir slapukų politika: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=lt.

Jeigu pageidaujate, kad Google Analytics įrankiai nefiksuotų informacijos apie Jūsų naršymą Svetainėje, galite taip pat panaudoti „Google Analytics“ atsisakymo naršyklės papildinį. 

Reklaminiai slapukai:

• „Adwords retargeting“

• „Facebook retargeting“

• „Digital Matter retargeting“

Kaip slapukai naudojami reklamos tikslais?

Slapukai ir kita reklamos technologija, pvz., pikseliai ir žymos, padeda mums efektyviau pateikti reikiamus skelbimus. Jie taip pat padeda mums pateikti tyrimus ir ataskaitų teikimą reklamuotojams, suprasti ir tobulinti mūsų paslaugas ir žinoti, kada turinys buvo Jums parodytas.

3. SLAPUKŲ ATSISAKYMAS, BLOKAVIMAS

Jūs turite teisę nesutikti su slapukų, išskyrus būtinųjų slapukų, įrašymu. Be kita ko, daugelis interneto naršyklių yra nustatytos taip, kad automatiškai priimtų slapukus. Tad lankytojai savo nuožiūra gali užblokuoti ar ištrinti slapukus ir panašius unikalius identifikatorius, jeigu tai jiems leidžia jų naršyklės ar įrenginio nustatymai.

Vis dėlto, atkreipiame Jūsų dėmesį į tai, kad būtinieji slapukai yra naudojimosi Svetaine sąlyga.

Jūs galite reikalauti, kad mes ištrintume visus apie Jus slapukų pagalba surinktus ir tvarkomus duomenis, kreipdamiesi elektroniniu paštu duomenuapsauga@northway.lt  Tokie duomenys bus ištrinti ne vėliau kaip per 30 dienų po kreipimosi nurodytu elektroniniu paštu.

Jūs taip pat galite kontroliuoti kitų slapukų naudojimą, pakeitę savo naršyklės nustatymus. Daugiau informacijos apie tai, kaip pašalinti slapukus, o taip pat kitos naudingos informacijos, susijusios su slapukų naudojimu, galite rasti interneto svetainėje http://www.allaboutcookies.org/.
Visgi, jei atsisakysite ar užblokuosite slapukus ar kitas panašias technologijas, kai kurios Svetainės funkcijos Jums gali būti neprieinamos arba jos gali veikti ne taip sklandžiai.

4. JŪSŲ TEISĖS IR MŪSŲ KONTAKTINĖ INFORMACIJA

Jūs turite šias teises, kurios gali būti įgyvendintos teisės aktų numatyta apimtimi:

– Susipažinti su Jūsų asmens duomenimis ir su tuo, kaip jie yra tvarkomi;

– Reikalauti ištaisyti neteisingus, netikslius arba neišsamius duomenis, ištrinti savo asmens duomenis arba apriboti savo asmens duomenų tvarkymą, kai asmens duomenys tvarkomi nesilaikant teisės aktų reikalavimų ar kai yra kitas teisinis pagrindas;

– Reikalauti perkelti Jūsų asmens duomenis kitam duomenų valdytojui arba pateikti tiesiogiai Jums patogia forma;

– Bet kuriuo metu atšaukti duotą sutikimą Jūsų duomenų tvarkymui;

– Jeigu manote, kad Jūsų asmens duomenys yra tvarkomi neteisėtai ar yra pažeidžiamos Jūsų teisės, Jūs turite teisę kreiptis į Valstybinę duomenų apsaugos inspekciją (L. Sapiegos g. 17, LT-10312 Vilnius; el. paštas: ada@ada.lt) ir dėl to pateikti skundą. Visais atvejais, prieš teikiant skundą, galite susisiekti su mumis, kad būtų rastas tinkamiausias problemos sprendimas.

Visos Jūsų teisės gali būti įgyvendintos susisiekus su Bendrove el. pašto adresu duomenuapsauga@northway.lt, telefonu (8-5) 264 4466, adresu S. Žukausko g. 19, Vilnius.

5. BENDROSIOS NUOSTATOS

Ši slapukų politika gali būti Bendrovės atnaujinama. Bendrovė informuos Lankytojus apie atnaujinimus, tinklalapyje pateikdama naują slapukų politikos variantą ir naujos slapukų politikos paskelbimo datą. Dėl šios priežasties mes rekomenduojame Jums periodiškai apsilankyti mūsų Svetainėje ir susipažinti su Svetainėje patalpinta naujausia slapukų politikos versija. Ši slapukų politika yra taikoma nuo jos paskelbimo Svetainėje dienos.

Slapukų politika atnaujinta ir paskelbta: 2022 m. liepos 4 d.

Paieška

Įrašykite paieškos žodį

Klaipėdoje Dragūnų g. 2 Naujoji Uosto g. 9 +370 46 433403 Internetu